Aqwa AS er totalleverandør innen vannrensing og tilpasser løsninger som dekker våre kunders behov. Fra etableringen av Aqwa AS i 2012, har vi nå blitt en viktig aktør i det norske markedet. Våre ingeniører har god kompetanse innen faget og følger alle deler i prosjektene nøye for å sikre deg som kunde god kvalitet i alle ledd og prosesser.

Våre senior ingeniører har over 30 års erfaring i bransjen, og vet hva som skal til for at ditt anlegg skal fungere optimalt. Ikke minst vet vi hvilke produkter som gjør jobben best. Vi har gjennom mange år opparbeidet solid kunnskap og kontakt med produsenter innen vannrensing. Med denne erfaringen velger vi produkter basert på kvalitet, effektivitet og lave driftskostnader for ditt anlegg. Vi leverer alt fra enkeltkomponenter til nøkkelferdige anlegg.

Vi utvikler egne produkter og utfører prefabrikasjon til anlegg. Dette engineeres og produseres ved vårt verksted i Sandefjord. Med vår geografiske plassering sentralt på østlandet, kan vi snu oss rask for små og store oppdrag.

Dialog med kundene er viktig for oss. Vi kan levere produkter og tjenester av høy kvalitet selv om våre kunders behov endrer seg i løpet av prosjektet.  Fleksibilitet er en viktig faktor i vårt samarbeid med kunder for at vi skal kunne levere til forventningene.

Aqwa AS er bygget av de som jobber i bedriften, ingeniører, produksjonsarbeidere, montører og elektrikere jobber sammen gjennom hele plan- og byggeprosessen. Dette samarbeidet sikrer høy kvalitet på våre produkter og leveranser.

Vi er stolte av våre produksjonsarbeidere og montører som er en viktig del i utvikling og produksjon av maskiner og utstyr som ikke er serieproduserte, men heller utviklet for spesifikke applikasjoner.