Om oss

Taktiske løsninger av høy kvalitet

Å finne en permanent løsning er vårt endelige mål!

Siden 2012 har teamet vårt lykkes i å forstå behovene til industrien og skape pålitelige produkter for å betjene dem alle.

Vi er en uavhengig teknisk entreprenør som benytter vår spisskompetanse til å velge det beste sammen med deg. Hos oss står du helt fritt til å velge produsent, og vi hjelper deg å sette sammen en maskin -eller elektropakke som blir optimal for akkurat ditt behov.
Some Cool Facts

Tall taler for seg selv

0
Ansatte
0
År med erfaring
0
Gjennomførte prosjekter

Kvalitet kommer først! Vi sørger for at hver eneste detalj blir undersøkt mens vi produserer selv det minste produktet. Vårt fokus er 100 % på kundens behov og tilfredshet.

Norsk Kylling

Betydelig aktør innen vannrensing

Vi er totalleverandør innen vannrensing og lager skreddersydde løsninger basert på dine behov. Vi jobber med både kommunale anlegg og industrianlegg.

Lang erfaring

Våre ansatte har over 30 års erfaring i bransjen, og vet hva som skal til for at ditt anlegg skal fungere optimalt. Ikke minst vet vi hvilke produkter som gjør jobben best.

puzzle, circular puzzle, platform-1713170.jpg

Vi hjelper deg å velge løsning

Vi har solid kunnskap og kontakt med produsenter innen vannrensing. Med denne erfaringen velger vi produkter basert på kvalitet, effektivitet og lave driftskostnader for ditt anlegg. Vi leverer alt fra enkeltkomponenter til nøkkelferdige anlegg.

Trenger du hjelp med enklere industrielle løsninger? Vi er eksperter!